Graag stellen we ons aan u voor.

Baukje van der Zwaag MA.

Baukje is in het dagelijks leven teamcoach bij de overheid en daarnaast paarden-coach. Na het doorlopen van HEAO en de Universiteit heeft ze diverse certificeringen behaald in zowel team-coaching als paarden-coaching. Na een periode van proefdraaien is ze gestart met coaching door middel van onze eigen paarden. Ze heeft onder andere gewerkt met mensen, jong en oud, die klachten hadden betreffende PTSS, het Autisme Spectrum, Burn Out maar ook met onzekerheden en eetstoornissen. Ook teambuilding is haar niet vreemd en heeft daarin ervaring binnen verenigingen en ondernemingen. Daarnaast is Baukje opgeleid als Kynologisch Instructeur bij O&O en geeft nog wekelijks les op een hondenschool.

Johan Schuurman

Johan is kynoloog op een breed vlak. Naast de bestuurslidmaatschappen van twee rasverenigingen heeft hij jarenlange ervaring als trainer Gedrag en Gehoorzaamheid. De start voor Johan was binnen de kynologie door 10 jaar te werken als hondengeleider en instructeur bij de Politie. Zijn ervaringen heeft hij daarna gebruikt door 15 jaar les te geven aan een hondenschool. Johan zet zijn vaardigheden nu in om mensen met een hond met ongewenst gedrag bij te staan door gedragsbeinvloeding bij zowel mens als dier. Johan heeft de visie dat je mensen traint om hen uiteindelijk zelf het ongewenste gedrag dat hun hond toont te begrijpen en te veranderen naar gewenst gedrag.

Johan en Baukje wonen in het prachtige dorpje Zalk met hun 4 paarden en 6 honden. Onder de naam Ballincurra hebben ze twee nesten Ierse Wolfshonden gefokt en 4 nesten Oudduitse Herders.